След голямото мислене на коледни подаръци за всички приятели и роднини до девето коляно е време да се погрижим малко за себе си... А това е още по-сладко, когато налице са намаленията! За целта се разходихме из любимия ни notosgalleries и Ви подготвихме сетове с артикули, които си струва да погледнете.

The 2020 Boho Woman

Представихме си как бихме интерпретирали съвременната дама бохем и се получи това. Заложихме на романтична рокля в земни цветове от Ralph Lauren (313 лв.). Съчетахме я с кадифени кубинки на Calvin Klein (221 лв.), лачена червена чанта (116 лв.) и обеци от Tantrend (15 лв.). Тоалетът е повече от подходящ за неангажираща вечеря или пък за разходка из града, завършваща с постановка в театъра.

Home is the Best Place to Be

Така и така навън е студено – защо не си останем вкъщи този уикенд? Червеното няма да спре да присъства и този месец – било то заради поостаналата еуфория от Коледа или заради предстоящия ден на влюбените... Влюбихме се в тази възглавница от Coincasa (36 лв.), както и в страхотния  халат от Guy Laroche (67 лв.), с който да пием сутрешното си кафе (чаша, 20 лв.) с половинката си. Вероятно дори не е нужно и да споменаваме за тези чинии с очи и златен кант (8 лв.), със сигурност са приковали вниманието Ви!

Hello there, Mr. Handsome!

Аутфитът за силната половинка е повече от универсален и мултифункционален. Артикулите в тази визия ще съчетавате лесно с всичко и гарантираме, че ще липсват забележки по облеклото Ви. Всеки се нуждае от топло яке в тъмносиньо (Wrangler, 321 лв.) – едновременно класическо и младежко. Карираната риза (Barbour, 113 лв.) съчетахме в пуловер в светъл беж за контраст (Swisize, 109 лв.). Освен това винаги можете да смените дънките (Navy & Green, 114 лв.) и Timberland-ките с по-официални алтернативи, ако поводът го изисква.

The Freezing the Weather, the Warmer the Clothes

Независимо коя е зимната Ви дестинация, тази визия ще Ви свърши идеална работа. Никога няма да сгрешите с дънки с класическа кройка тип straight leg (Levi’s, 112 лв.) и топъл цветен пуловер (Attrattivo, 79 лв.). Завършихме тоалета с идеалния чифт зимни обувки (GEOX, 202 лв.) и бяло teddy bear палто за разкош (Spoom, 267 лв). А за да сте сигурни, че ще имате достатъчно място да съберете всичко необходимо, този куфар на Delsey (839 лв.) ще Ви осигури всичко нужно – място, удобство и стил! А сега накъде?

А ако още не сте разбрали, notosgalleries имат страхотна лоялна програма, с която освен че трупате точки, първи получавате информация за предстоящите намаления, участвате в много вътрешни томболи и игри за клиенти, получавате безплатни ваучери за професионален грим в магазина, намаления в партньорски обекти и не на последно място… ваучери за конктретни левови отстъпки в магазина! Повече инфо: http://bit.ly/2JtXmlg

И последно… Цените, посочени в статията, са спрямо намаленията по време на писането ѝ. От 23.1.2020 намаленията са с допълнителни 10% до 20% по-големи, а ЦЕНИТЕ ОЩЕ ПО-НЕУСТОМИ.