Лято не означава само слънце и море, но и летни намаления! Те вече са факт и не е тайна, че преспокойно можеш да се изгубиш в това голямо количество стоки. Но без тревоги – ние сме тук да те насочим в морето от дрехи и аксесоари, всеки от които копнее да попадне в твоя гардероб. Трябва да признаем, че не се сещаме за по-любимо бягство от жегите в града от приятна разходка, придружена с ползотворен шопинг. Подготви се за лятната си почивка, предстоящата сватба, харесай си нов тоалет за всеки ден или подбери нещо, което ще носиш и през студените месеци. Защото в намаленията можеш да попаднеш както на къси панталони, така и на топъл, зимен пуловер. 

Купувай неща в двете крайности

Заложи или на класика, или на нещо, което е тренди този сезон. Първото лесно ще съчетаеш с останалата част от гардероба ти. Докато второто ще го разнообрази и няма да те е толкова яд, ако впоследствие не го носиш. 

Гривна: Tantrend (NOTOSGALLERIES)

Чанта: Valentino bags (NOTOSGALLERIES)

Рокля: Gaudi (NOTOSGALLERIES)

Инвестирай в качествени материи и кройки

Сега е моментът да пазаруваш и от магазини, които не са по джоба ти! Може да откриеш новата си любима марка и в бъдеще да спестяваш малко повече, но пък да получиш качествен продукт, който да носиш по-дълго време.

Рокля: MDL

Не се страхувай да инвестираш и в есенно-зимни дрехи

По време на намаленията може да попаднеш на къси панталонки и зимни пуловери, струпани на една маса. Но използвай възможността да се сдобиеш и с дрехи, които биха били полезни и след няколко месеца! А защо не и през по-студените летни вечери?

Как, къде и  защо ще го носиш?

Преди да купиш нещо, измисли поне 3 начина, по които би съчетала дрехата. Притежаваш ли нещо подобно вече в гардероба си? Пасва ли на собствения ти стил? Ако си видяла даден артикул върху любим блогър или звезда, дали той ще стои толкова добре и на теб?

Идея: Още един начин да съчетаеш класическото с модерното е да комбинираш сако и красив дантелен сутиен, който леко да се показва. Добави аксесоара на сезона – сламената чанта, и ефектният тоалет е гарантиран. Всичко това в неутрални тонове. Красота!

Чанта и сако: Mango

Сутиен: TRIUMPH LINGERIE

Стои ли добре?

Много често се изкушаваме от цената и/или външния вид на дрехата. Но сделката няма да е налице, ако дрехата не ти става. Подбирай кройки, които пасват на фигурата ти. Ако си висока, полата солей с миди-дължина е идеална за теб. Ако обаче си по-ниска, заложи на панталон с висока талия, за да издължи краката ти. Бонус точки, ако обувките и панталонът са в един цвят!

Всичко е от RESERVED

Бъди смела! Модата е за забавление!

Много от утвърдените правила вече не важат. Комбинирай злато със сребро, райета с флорални мотиви, официални рокли с кецове. Ключовото е да има обща идея, свързващ елемент, който да ги обединява. И не забравяй винаги да изразяваш себе си!

Рокля, гащеризон: Mango

Не е трудно да намериш нещо, което да привлече погледа ти. Важното е да знаеш как да го комбинираш и да го носиш със самочувствие. Затова това лято те предизвикваме да излезеш от зоната си на комфорт и откъм дрехи! Кой знае – може да откриеш новото си, по-смело аз, обличайки дадена рокля или панталон...