Стилът в мъжката мода е също толкова прецизен, колкото и в дамската мода. Тенденциите са представени с характер, мисия, целяща да заяви мъжкото присъствие. Стилът често е изчистен, с нотка на закачливи нюанси, които се преплитат в палитра от възможности.

В ретроспекция мъжката мода е придобила статут на нещо неотменно при господата, част от личния им стил, от желанието да се себеутвърдят. Дизайнерите смело експериментират, водени от разширяването на представите за стил, освободени от догмите на времето. Комерсиализмът се топи като сладолед пред постиженията в модния бранш. В чисто еволюционен план мъжката мода има знаково значение за отношението на мъжа към собствената му индивидуалност. Това е манифест на мъжкото его, укротено от характера, изявен в личен стил към модата. Както при дамите, така и при господата важи правилото за съответствие към индивидуалните потребности. Както казва Томи Хилфигър: „Няма да се уморя да повтарям: най - важният аспект в една дреха е да ви стои идеално. Ако не ви е удобна, всички ще го забележат.”

Новите предложения в специалните дни на мъжката мода в Sofia Ring Mall могат да сбъднат желанията и да оправдаят очакванията и най-изтънчените вкусове. Топ брандове като: Andrew's, Aquamarine, Carlo Fabiani, Carducii, Goto, Exess, Kenvelo, Julliany, Lee Cooper, Mr. Bricolage, Mango, notosgalleries, Oxford company, Timeout, Totally Erected Store, Teodor и други са представени в шеметна колекция, от която би могъл да бъде впечатлен и най-капризният вкус.

Има множество аспекти в мъжката мода, един от които са обувките. Aquamarine и Carlo Fabiani предлагат промоция 10 % на мъжки обувки. Удобство, класа и представителен вид, какво повече би могло да впечатли със своето качество и стил. "Обувките трансформират езика на тялото и отношението ви. Те ви издигат физически и емоционално."— е казал Кристиян Лубутен.

Включени в нашите предложения са и Andrew’s. Специалните поводи изискват специални облекла, включени във вече познатата запазена марка. Липсата на време и желанието да намерим няколко артикула на едно място – Teodor с 20% отстъпка при закопуване на сет от 5 артикула: костюм, риза, обувки, колан и аксесоар, помагат в избора на качествен и достъпен продукт.

Когато говорим за аксесоари не можем да не се съгласим, че те са задължителни при мъжете, когато визията цели да се подчертае. Аксесоарът към тоалета е нещо като препратка, знак в акцента към цялостната визия. За това биха могли успешно да се погрижат: Goto 10% намаление, Exess с техните 30% намаление на мъжки слънчеви очила, часовници и бижута. Julliany пък предлагат 10% на всички ненамалени мъжки часовници. В актуалната колекцията пролет – лято се включва Mango с до 40% на избрани артикули. Carducci помагат на господата да изберат своя личен стил и са включени в селекция със своите артикули.Познатите ни Kenvelo и Lee Cooper предлагат своите 50% на определени модели, които със сигурност ще допълнят визията ви по страхотен начин!

Специално в кампанията се включват: notosgalleries с предложение за 10% отстъпка и 100 точки по картата за лоялни клиенти, ако не си член на клуба и съответно 15% отстъпка и 100 точки по картата за лоялни клиенти, ако си член на клуба. Промоцията важи в случай, че се закупят избрани брандове на стойност надхвърляща 250 лв.

Mr. Bricolage предлага специални промоционални цени на артикули с марката Inventiv. Разбира се, може да се възползвате от всички налични продукти, които марките предлагат, за да придадете завършек на всеки аспект от цялостната си визия. Това може да включва: баня, градински инструменти, растително оборудване, осветление, отопление, инструменти, интериор, електритечество, железария, строителство и много други.

Уникално предложение от Oxford Company с 20% отстъпка на всички покупки. Дизайнът, продукцията и маркетингът на изключително висококачествените облекла и по-специално на мъжките ризи биха могли да отговорят на специфичните нужди на господата. Страстта към детайла би отговорила и на най- прецизните очаквания, като гарантира качество с произхода си. Totally Erected Store и Timeout ни предлагат своите отстъпки на качествени продукти, които ни дават широк избор на представените колекции. Timeout ни дава до 40% отстъпка – от 149,99 лв. на 89,99 лв. на определени артикули.

Дните на мъжката мода са времето, в което може да откриете всичко необходимо за цялостнта мъжка визия в нейните различни аспекти. Брандовете, които предлагат своите продукти, са утвърдени и със сигурност могат да картографират пътя към мъжкото сърце, изискания вкус на мъжете с визия към модните тенденции. Както казва модната икона Фарел Уилямс: " Модата трябва да отразява кой сте, как се чувствате в момента и къде отивате."