„Усмивки, Слънце и вълни, на всеки пожелавам повече такива дни!“… НАЙ-накрая е лято. Леко тропическо, с резки температурни амплитуди и дъждовни следобеди, но ЛЯТО! Все по-често мислим за плаж, Мохито и дневни партита тук и там.

А какъв е дрескода за тях? БАН-СКИ!

Събрахме перфектните пет #vitaminSEA аутфита, естествено… само и единствено за плажа. И още по-естествено, всичко можете да намерите в Sofia Ring Mall, магазин notosgalleries:

Не защото е розов, не защото се казва SEA SOUL, а защото го гледаме и няма как да му устоим! Толкова секси и женствен! Марката? PARAMIDONNA – дори само от името можете да разберете, че е създаден за да бъде едно единствено нещо - съвършенство за жени в #summerwear форма.

Moже ли плаж без истинско забавление? Няма такъв, никъде по света. А MAAJI гарантират именно това. Всеки техен модел е преизпълнен с чар, безгранично щастие и много усмивки. Освен това компанията е #eco, #zerowaste и #plasticfree #friendly. Неща, които толкова уважаваме! Кройките са закачливи, младежки и готови да се (а защо не и да тe) впуснат смело във всяко плажно рандеву.

DESPI идват от Бразилия. Нужно ли е да разказваме повече? Те са вдъхновени и произведени като вечно лято и купон във формата на бански костюм. Силно изрязани, създадени да прикриват възможно най-малко, гарантирайки безупречен тен без светли и драстични граници. Цветовете крещят Рио, Копакабана и фиеста. Отиват си най-много с … Кайпириня и самба ритми!

МOSCHINO винаги е летен хит. Те са от типа бански, които никога не остават незабелязани. Провокативни, закачливи и в духа на най-актуалните тенденции, носейки ги си обещавате едно – титлата Summer Queen. На корнера на My Lingerie by Provoke в notosgalleries можете да откриете и най-новата линия – Coco Rave, както и изкусителни модели на Stela McCartney, Polo, Aubade, Seafolly… Все неща, които няма как да опишем с няколко изречения. Трябва да се видят!

Sun Diva – за минималистичната, изчистена и вярваща в непреходните модели и кройки дама. Висококачествени материи, специално разработени модели и колекции, които издържат теста на стила и времето, това е Sun Diva. И най-важното, произведени са в България!

Без значение коя си ти: парти машината, плажната кралица, минималистичната дива или  момичето, което в плажа търси чаша фрапе и усамотение с някоя прекрасна книга… Гарантираме, че при нас ще намериш точно това, което търсиш.