Най-накрая е пролет. Или вече е лято… Или пък зима. Напоследък времето е толкова относителна величина, че дори сезонността на колекциите трудно успява да го настигне. Въпреки това, смело започваме да се оглеждаме по витрините на Sofia Ring Mall. За нещо ново. Нещо свежо…

Сверявайки часовниците си всеки месец горе-долу по едно и също време, решаваме да надникнем в notosgalleries.

Определeно сме проследили какво се случи из модните седмици и знаем, че точно този сезон тенденциите са както в двата полюса цветовата палитра, така и в полюсите на разбиранията за класа и добър вкус.

Всяка пролет и есен nude нюансите са на преден план. Изляти по силуета тренчове, прави панталони, кройки и стил… крещящи - urban chic. Този сезон бежовото е в нюанси с причудливи имена като „ contemporary овесена каша“, “паважно-сив- беж“, „карамелен taupe”, „топъл амбър“ и т.н. Независимо от името на точно вашият nude, смело го гарнирайте с бели нюанси и етно, смели и дървени бижута.

Ярки основни цветове. Пъстри, многоцветни тути-фрути палитри и детайли, детайли, детайли. Пролетните колекции тази година крещят: хайде да се забавляваме! Остарелите принципи „всичко да е в тон и ансамбъл“, отдавна не са в измеренията на това, което е trendy. Жълта дантела и изящни сребърни сандали с бродерия? Защо пък не! Етно клъч и бижу , свободен панталон и платформи в цветовото семейство на клъча, комбинирани с риза в цвета на Слънцето? We are in!

Всичко в деним и светли нюанси. Едно е правилото за дънковия текстил този сезон. Задължително е в светли, сякаш избелели тонове. А какво изглежда истински бохо с него? Млечните нюанси.

Без значение какво ще изберете, не забравяйте… този сезон всичко трябва да е гарнирано с по много, от всичко: дантели, тюл, панделки, frou-frou ресни, макраме и етно елементи… Нищо този сезон не е табу!

Мъжете никога не са изключение от тенденциите. Дори напротив, винаги се оглеждаме за нещо, което да си откраднем от тях. Те са любимото ни oversize каше. Не бягайки от всичко казано по-горе…

При тях тази сезон, print-ът определено е IN. Смел, ярък и безкомпромисен… От суичъри и кецове  в неонови нюанси, до бермуди и бански в силни, определено не оставащи незабелязани цветове. Ризи със звездички, малки рози на реверите и игриви кърпички, лежерно настанили се из бизнес стила… Кой каза, че мъжката мода е скучна?

Някъде бяхме чели, че пролетта е начинът на природата да ни каже: ХАЙДЕ ДА ПРАЗНУВАМЕ! Гардеробът ни този сезон, определено подкрепя това твърдение. Защото единственото нещо, което истински не е на мода този сезон… е скуката!

Стайлинг манекени: notosgalleries.

Използвани артикули от колекциите на: Kendall + Kylie, roccobarrocco, Valentino, Werner, Vardas, Barbour, La Martina, Original Penguin, Levis, Converse, Tantrend.