Тази есен notosgalleries започва сезона с ново преустройство, гарантиращо идеалното шопинг изживяване 2.0. Всеки бранд има своето уютно кътче, в което можете да оставите стреса настрана от ежедневието си и да подберете точните артикули за сезона. Всичко за теб, любимите хора и дома ти - от козметика, през дрехи, аксесоари, бельо и стоки за дома. А когато пазаруването те поизмори, The Cooffice – co-working пространство и кафетария в едно, те чака на ниво 1.

Какво ново в любимия ни мултибранд?

Освен, че вече е още по-уютен и компактно събран на два етажа (което определено прави ориентирането из него по-лесно) в магазина влизат няколко нови марки, стремящи се да утвърдят името му на lifestyle setter. Можем да кажем, че мотото „на новия“ notosgalleries: „НОВО шопинг изживяване за теб, семейството и дома ти“ определено е изпълнено и истински откриваме по нещо за все-ки.

Ниво 1. – За него, за активния начин на живот и за дома.

Мъжът notosgalleries е активен – на 20, 30 или 70 той знае какво търси, винаги избира качество пред количество и не обича да губи излишно време с обикаляне на магазини.

Преустройството в notosgalleries събира всичко необходимо на горепосочения джентълмен на едно място.

Ниво 2. – За нея, козметиката и аксесоарите.

Ниво 2 e посветено на дамите. На тези, които знаят какво, кога и колко искат. На тези обичащи премерената доза лукс и търсещи комфорт, красота и качество… в едно!

На „дамският етаж“ ще видите много познати, както и ексклузивни марки, които ще намерите само в notosgalleries.

­Прочетете повече за новите изненади от notosgalleries в следващата ни статия.