Какво се случва, когато към сезона на намаленията прибавим щипка любов? Ами LOVEsale в notosgalleries! Целият месец февруари в магазина е определен като месец на любовта във всички нейни измерения. На първо място към себе си. След това към онзи един-единствен човек, който прави света ни по-красив и истински. И не на последно място, към дома и близките ни.

Избирайки тази емоция като водеща, решихме да се разходим из станалата ни традиционна месечна обиколка на трите notosgalleries нива, търсейки онези артикули, които чакаме цял сезон да стигнат до момента -60%. Оглеждахме се и за подаръци за свети Валентин,който почти е на вратата ни. Едничкото ни условие - БЕЗ КЛИШЕТА!

За НЕЯ, а защо не и за себе си!

Вярваме в силата на супер-бельото. В това, че усещането на изкусителна дантела по кожата провокира такава мощна вълна увереност и усещане за красота, че е в сила да преобръща не само мъжки фантазии, но и цели империи с главите нагоре. Справка: Клеопатра, Хубавата Елена и още много други. А за комбинацията красиво бельо + изящни токчета… има ли смисъл да пишем примери?

Влюбени сме във всеки малък детайл от този сет: От златистите капси на бодито, през велурените му каишки… продължени във велура на обувката и спираловидния ток. Златното покритие на тока пък преминава към луксозното усещане на златистата химикалка (защото всяка дама трябва да подписва документи със стил) и приключва в грижата за красива кожа. Истинската жена не трябва да се задоволява и с нотка по-малко!

- Боди INTROPIA – 225.06лв. (намалено от 562.67лв.)

- Обувки CARRANO – 308.10лв. (намалени от 440.15лв) + 20% допълнително намаление, което получавате при плащане на каса.

- Химикал REMINDART – 13.20лв.

- Тефтер Inspire Yourself REMINDART – 21.10лв.

- Advanced boto filler срещу бръчки PREMIER DEAD SEA – 132.30лв. (намален от 189лв.)

- Supreme Skin Minerals защитен крем за лице PREMIER DEAD SEA – 153.3лв. (намален от 219лв.)

За НЕГО, мъжа с око и смелост към детайла!

- Яке от естествена кожа CALVIN KLEIN – 626.07лв. (намалено от 894.38лв.)

- Тениска CALVIN KLEIN – 78.63лв. (намалена от 112.40лв.)

- Панталон GAUDI JEANS – 115.03лв. (намален от 164.33лв.) + 20% допълнително намаление, което получавате при плащане на каса.

- Обувки GAUDI JEANS – 204.04лв. (намалени от 291.48лв.) + 20% допълнително намаление, което получавате при плащане на каса.

- Раница CALVIN KLEIN – 266.97лв. (намалена от 381.38лв.)

- Шапка ARMANI  - 130.13лв. (намалена от 185.90лв.) + 20% допълнително намаление, което получавате при плащане на каса.

Едно модно стъпало над класиката – така определяме стила на мъжа, който омайва дамските мисли с убийствено черно кожено яке и небрежна бяла тениска. Със своя пост-хипстърски панталон (в алено червен цвят с десен на стрелички!), той е съвременният ловец на погледи в градската джунгла. Аутфитът е завършен с комфортни боти от италианския бранд, който впрочем можете да откриете единствено и само в notosgalleries на територията на България.

Алтернативен акцент може да внесе луксозна шапка с козирка на ARMANI или разкошната черна мъжка раница на CALVIN KLEIN, която се отличава с фанатичност към детайла при изработката и супер мека на допир подплата.

За НАШЕТО местенце!


- Сет 3 малки кърпи от 100% памук COINCASA – 25.50лв. (намалени от 31.88лв.)

- Спрей за дома „Portus Cale White & Silver“, CASTELBEL – 15.59лв. (намален от 38.94лв.)

- Декоративна статуя на лисица COINCASA – 27.10лв. (намалена 33.88лв.)

- Огледало COINCASA – 47.95лв. (намалено от 59.94лв.)

- Керамична чинийка за баня COINCASA – 23.44лв. (намалена от 33.51лв.)

- Ароматна свещ COINCASA – 4.41лв. (намалена от 11.03лв.)

Любовта е микс между страст и уют, а ние тайно въздишаме по пухкавите кърпи за баня на COINCASA от 100% био памук. Изисканите кухненски кърпи от зимната колекция на бранда също откриваме с чудна отстъпка, а закачлива нотка на всеки рафт внасят декоративни порцеланови лисици. Обсъждаме помежду си, че хитроумната лисана набира популярност в Pinterest (о, да, совите май скоро ще бъдат детронирани!) и все по-често ще се появява като мотив в дизайнерските колекции.

Едно романтично ухание ни пленява – то се носи от красивото шишенце на „Portus Cale White & Silver“. Чувствена черна смокиня и разтапящ се върху устните нар са основните нотки на този спрей за дома на CASTELBEL, подходящ както за интимността на спалнята, така и за пръсване сред водните пари в банята.

Свети Валентин е още по-прекрасен на светлината на свещи, а COINCASA не разочароват с ароматната си селекция – пламъчета желание, полюшващи се в наситен с въздишки въздух…

Надяваме се и този месец да сме били полезни. Ние лично изключително се забавлявахме, събирайки предложенията си. Обсъдихме какъв е мъжът, който ще се осмели да носи червени дънки със стрелички. Мечтаехме си за вечерите на свещи в нашето си местенце, посветени в тайните на виното, изкусителните дантели и привидно консервативните обувки с изненадващ ток (да, в стила „these boots are made for walkin’” на Нанси Синатра).

See you next time! Ще си говорим за изкуството да бъдеш ЖЕНА!