Сещате ли се за онази реклама от близкото минало, в която младеж представя новата си приятелка (гадже) на семейството, и дядото казва нещо от сорта на „Ами то същото като предишното!“. Е, трябва да признаем, че ситуацията с избора ни на тоалети е често идентична. Ето защо този месец реших да направя такава селекция от есенно-зимните предложения на Sofia Ring Mall, че да ви накарам да мислите за стила си извън рамките, които сами сте му поставили. Какво, ако пък грабнем нещо от мъжкия щанд, или пък се спрем на далеч по-голям размер от обичайния си?

Визиите, които ще ни направят модерни, но същевременно различни, изискват игра на въображението - само така може да доразвием трендовете със собствен почерк.

Надолу четете повече за трите ми любими визии в селекцията, а през целия месец следете Sofia Ring Mall в Instagram за пълната серия.

САКО НАЗАЕМ

Вечната класика е да задигаме ризите на половинката. Единственото, което пък аз обичам повече, е да задигам саката. В случая сакото е част от костюм на BOTTEGA DEL SARTO. За да го развия в по-женствена посока, добавих широк колан, който да маркира талията, и барета. И двете - от кожа в анималистичен принт. При колоездачните клинове (този е от CALZEDONIA) няма сива зона - или ги обожавате (като мен), или умът ви не побира как това въобще стана модерно. Последното трябва просто да приемем, защото те са тук, за да останат… поне още един сезон. За мен колоездачните клинове изпълняват перфектно “поддържаща” роля в тоалета, без да са акцент и да се натрапват излишно.

ЯРКО ЗА ЗИМАТА

Никога не съм разбирала разделението на цветовете на зимни и летни, но едно е сигурно - веднъж щом градусите паднат под злочестите десет, градът сменя шарките си и сякаш инстинктивно залитаме в сивата, черна и кафявата гама. Какво, ако пък изберем нещо ярко за зимата? Нещо, с което колегите да се шегуват, но пък ние да си носим с кеф. Такъв е този пуловер на FORNARINA от notosgalleries в комбиниран със секси vynil клин, на който от чисто практична гледна точка - есента му е времето. 

БИЗНЕС, НО С АКЦЕНТ

Дори работният дрескод оставя поле за интерпретация. Тук разиграх риза с буфан ръкав и кожен панталон, и двете от OTHER THEORY. Черно и бяло никога не е била комбинация, която да ми докарва някакво вълнение, но това рязко се промени в момента, в който видях тази риза. Щом се окажете в магазина на OTHER THEORY, не пропускайте да хвърлите око и на секси черна рокля с идентична кройка и копченца в горната си част.

Развихрете се, но не с поредната плисирана пола до под коляното, направете го с нещо неочаквано.