Есента е време, в което казваме довиждане на горещото и страстно лято и бавно посрещаме по-хладните дни. В този период на преход търсим комфот и мекота в дрехите си. Ето защо и материите, които предлагаме в новата си есенна колекция от дамски дрехи Cliche, залагаме на италиански плътен креп шифон, подплатен с лек хастар и на падащ тежко като коприна италиански сатен. 

Платовете, които сме избрали зa есенната колекция Cliché, се поддържат лесно, устойчиви са на пране и гладене и почти не се мачкат. Материите носят лекота, но и позволяват лесно да добавите елек, сако или плътен чорапогащник за хладните вечери. Моделите са практични и свободни. Можете да ги носите както през деня, така и на вечеря или парти. Дължините са подходящи дори за работещите дами и можете свободно да ги носите на работа. 

Предложили сме както есенни рокли за офис, костюми със сако и панталон, така и ежедневни рокли с дълъг ръкав, есенни рокли под коляното, ризи за работа, ежедневни ризи, така и няколко есенни блузи, полота и къси блузки за парти. 

Цветовете в есенната колекция на Cliche са топли - каки, маслено зелено, светло кафяво, бежово и екрю. Особен акцент в тази колекция е така модерното за сезон 20-21 светло синьо. Този син акцент в есенните ни модели придава не само свежест и настроение, но и би направил съчетанието на всички есенни ризи и блузи с дънки супер тренди!                                                                                   ​

Разгледайте цялата есенна колекция онлайн на www.cliche.bg или в магазин Cliché в Sofia Ring Mall на посления етаж, северен коридор.