Приготовленията по настъпващата нова учебна година са неизбежни и понякога трудни като задача по математика. Но пък ние сме се постарали да ги превърнем в по-приятно занимание. Снабдете детето си с всичко, което му трябва, с тези стъпки:

Не може без канцеларски материали – те ще са основните спътници на децата през новата учебна година. От моливи през тетрадки, учебници, до ученически раници – можете изцяло да се доверите на Orange center и Booktrading. А защо и междувременно да не си харесате четиво, на което да се насладите в някой от предстоящите есенни дъждовни дни?  

Не забравяйте да се погрижите и за това детето Ви да пие достатъчно количество вода. Вземете му шише за многократна употреба – така няма да има нужда да купувате пластмасово шише всеки ден. А интересният външен вид на бутилката вероятно ще го мотивира да пие вода повече от преди.

Същото важи и за кутията за хранене, която задължително трябва да присъства в ученическата раница. Погрижете се за това ученикът да взима нужната доза витамини в комбинация с нещо любимо, като няколко парченца шоколад например.

Продукти: Orange center

Подредете листове, тетрадки, учебници и всичко, което си няма определено място, в кутии. Така всичко ще е прибрано и явлението „едва затварящ се шкаф“ няма да съществува. За целта може да се доверите изцяло на JYSK, откъдето можете да намерите и подходящо бюро и офис столове. Дори и малката промяна на интериора ще подейства добре на позитивната нагласа на детето Ви спрямо ученето.

С оглед навлизащите интерактивни методи за обучение – сега е моментът да го мотивирате, като му подарите нов лаптоп, таблет или пък мишка. Ще са му от полза не само за игри, но и за подготвянето на домашните през новата учебна година. Обърнете се към Техномаркет, който ще откриете на ниво 0.

А ако на малчуганите им дотегне от обикалянето по магазините, винаги можете да ги заведете да се позабавляват във FUN Ring Park, докато Вие свършите всичко спокойно.

И не забравяйте да се насладите на разходката си в мола – без значение какво е времето навън. Когато усетите, че имате нужда от малко почивка, пийнете или хапнете нещо и погледайте към пожълтяващите възвишения на Витоша. Или пък заведете цялото семейтво на кино. Забавлявайте се и успешен старт на новата учебна година!