Всички сме ги виждали – дългите списъци със супер щури неща, които да направиш до края на годината, до 30-ия си рожден ден, преди да се пенсионираш и т.н.

Плувай с акули! Качи се на хеликоптер! Срещни се с президента на Щатите!

Повечето от гореспоменатите задачи гарантират любопитни изживявания, но изискват немалко планиране и ресурси. Ето защо в навечерието на 2019-а потърсихме алтернатива и събрахме няколко по-лесно осъществими (!), свежи и повдигащи настроението идеи за новата година! Запознайте се с нашите #instaboosters:

1. Правете по един искрен комплимент всеки ден!

Модният усет на колегата е съизмерим с този на Карл Лагерфелд? Кажете му го! Вечерята е удивително вкусна? Не пропускайте да похвалите домакинята! Консултантът в магазина ви е помогнал? Благодарете му с усмивка за доброто обслужване! Приятел е качил WOW снимка? Не се ограничавайте с безличен палец нагоре, напишете коментар с похвала!

Ако пък няма на кого да направите комплимент, намигнете на образа си в огледалото. Днес изглеждате удивително, нали така?

2. Подарете си екстравагантни обувки в непривичен стил!

Living Coral – това е официалният цвят на 2019-а, определен от Pantone! Предвиждаме, че модните дизайнери ще обагрят магазините в позитивния коралов нюанс догодина. Оранжеви обувки със златисти тонове звучи забавно и малко необичайно, но защо пък не?

Ще следим колекциите в CCC (ниво 1, Sofia Ring Mall) за подобни попадения.

Ако по-екстравагантен чифт боти или кецове ви хваща окото, тази година смело пробвайте и носете към касата! Гарантира се усмивка всеки път, щом погледнете в краката си. :)

3. Пробвайте да направите салто върху трамплин!

Или просто поскачайте – гори калории, вдига адреналина и е толкова лесно! В Area 52 Trampoline Park (ниво 0) е динамично, а музиката е забавна и за деца, и за възрастни.

4. Прочетете книга само на база нейната корица или заглавие!

Литературно произведение ви е хванало окото сред белите рафтове в Booktrading (ниво 0)? Предизвикваме ви да не четете анотацията, а да скочите надълбоко и да си вземете книгата по първо впечатление. Може да откриете нов (неочакван за вас) любим жанр!

5. Вземете си домашен любимец, ако винаги сте копнели за такъв!

2019-а е годината да усетите радостта от споделянето на ежедневието с животинче! Безмерна любов и много смях – това ви очаква.

Ако не смеете да предприемете тази голяма стъпка заради чести пътувания и ангажименти, тук се намесва Zoo Center Pet Hotel & Spa (ниво M). Професионален екип ще се грижи за домашния ви любимец в най-добри условия и с много внимание до вашето завръщане.

6. Не е ли време за обиколка на Балканския полуостров?

Представете си пътешествие с кола до искрящо синьото Адриатическо море и легендарната архитектура на Дубровник! Можете да се разходите по градските стени като Церсей Ланистър – епичните сцени в Кралски чертог от популярния сериал „Игра на тронове“ са снимани именно в хърватския град.

Автоматичните системи за безопасност на фантастичния NISSAN QASHQAI пък без проблем ще се заемат с предизвикателството на балканските пътища.

7. Вмъкнете (поне) едно здравословно похапване в дневното си меню

Как звучи обяд от Salad Box с топла, ухаеща на вкусни подправки супа? Или пък домашно направено междинно похапване със супер храните, открити в Greenlife, Hi? Малките неща и новите навици водят лесно до желаната промяна.

8. Открийте нова страст!

Откраднете няколко часа за себе си и превъртете нова PlayStation игра! Нашите приятели от Pulsar (ниво 2, Sofia Ring Mall) определено имат какво да ви препоръчат. А защо не предизвикате световния шампион в себе си и покарате мини Формула (ниво 1) или картинг с приятели на новото трасе в Sofia Karting Ring (ниво M)?

9. Отделете време за приятели – по нов начин.

Досега не сте играли настолни игри? Стратегии, интрига, съюзи и предателства, много фантазия и смях до пръсване – това ви чака, ако поканите близки приятели на чаша вино, вкусни разядки и нови предизвикателства.

Изборът, между другото, е огромен. В Orange Center (ниво 2) ви очаква внушителна библиотека с рафтове настолни игри, заемаща цяла стена и издигаща се до тавана.

10. Направете декоративна промяна в дома си.

Ново шалте за леглото? Разместване на мебелите в хола? Пренареждане на шкафовете?

И най-дребната промяна ще внесе разнообразие, удовлетворение и доза хармония вкъщи и в душата ви. Пробвайте – ще се изненадате.


Това са нашите идеи за „Мисия 2019“, чиято цел са колоритни и ползотворни 365 дни за едно по-щастливо, дяволито и усмихнато Вас.

3, 2, 1… Честита Нова година! :)