Всяко дете се вълнува за започването на учебната година било то заради новите тетрадки, дрехи или за това, че ще се срещне отново със съучениците си. А Вие, родители, знаете, че трябва да се въоръжите с търпение, защото подготовката определено е нелесен процес. За целта сме Ви подготвили няколко идеи за училищни тоалети за Вашите деца, които можете лесно да материализирате на територията на Sofia Ring Mall.

Празник в училище

Без значение дали е патронен празник, или пък рождения ден на детето Ви, покажете му, че такива поводи изискват подходящо облекло. Нека приоритет да са удобните обувки, а дрехите – поне идея по-елегантни. Поиграйте си с аксесоарите – добавете романтична диадема за момичетата или пък папийонка за момчетата. Гарантираме колко сладко ще се получи!

Идея: Тъй като раницата е задължителен аксесоар в училище, добре е тя да е в унисон с тоалета – от роклята до диадемата и защо не бутилката за вода! Затова харесайте нюанс или два от нея и базирайте визията на тези цветове.

Рокля: Terranova
Диадема и шише/Аксесоари: H&M

Раница: Orange Center

Риза: Next Kids
Панталон: LC Waikiki
Обувки: Paolo Botticelli

Раница: H&M
Папийонка: H&M

Дъждовен есенен ден

Подсигурете малчуганите с топли и удобни, но и модерни дрехи. Заложете на водонепромокаеми обувки и яке и ги съчетайте цветово с останалите елементи от тоалета.

За момичетата: Изберете панталон, който е елегантен, но също толкова удобен, колкото и анцуг. Завършете визията с мек пуловер с волани, за да накарате момиченцето си да се почувства като принцеса.

Яке: H&M
Пуловер: H&M
Панталон: Terranova
Обувки: K&K (Колев и Колев)

Раница: Orange Center

За момчетата: По-тъмните цветове на обувките и панталоните са препоръчителни, за да не се изцапат много от тичането насам-натам. Във визията по-горе заложихме на тъмносиньо и го съчетахме с бяла блуза с дълги ръкави в жълто, което откриваме като нюанс и в якето. Всичко е игра на цветове.

Яке: H&M
Панталон: LC Waikiki
Блуза: Next Kids
Обувки: H&M

Раница: Orange Center

Час по физическо

Тук удобството играе най-голяма роля. Използвайте любимите им цветове като основа.

За момичетата: Изберете удобен, но модерен спортен клин. Ние решихме да го съчетаем със суитшърт и маратонки в розово и се получи много сладка и непринудена визия.

Сет: H&M

Маратонки: Nike

За момчетата: Харесахме този комплект на H&M в тъмносиньо и го съчетахме с класическа бяла маратонка.

Сет: H&M

Маратонки: Adidas

Бонус идея: тийн тоалети

Няма нещо по-досадно от това да няма какво да облечеш рано сутрин. Затова залагайте на basics, които лесно се комбинират с всичко останало и са също толкова удобни. Това са дрехи, които няма да излязат от мода и с удоволствие ще ползвате дълго време.

За момичетата: Съчетахме спортни елементи (розов суитшърт с надпис и маратонки) с по-елегантен панталон, раница и диадема за идеалния баланс между удобство и шик.

Суитшърт: Terranova
Панталон: New Yorker
Раница: House

Диадема: H&M

Маратонки: Mango

За момчетата: Привърженици сме на идеята, че във всеки тоалет (особено детски) трябва да има поне малко цвят. Тук главна рокля играе охрата, която се съчетава много добре с черно. Фокусът е върху суитшърта и чорапите (любим и много модерен акцент напоследък). А останалите елементи са приглушени за точния баланс.

Суитшърт: New Yorker
Панталон: H&M
Раница: House

Чорапи: House

Кецове: Mango

Използвайте новата учебна година като повод да понаучите децата си да съчетават дрехите си по правилния начин – един ден ще са Ви благодарни! Разходете се до мола, където след уморителното мерене и пазаруване можете да гледате филм или да хапнете нещо любимо с гледка към Витоша, а децата да се позабавляват във FUN Ring Park.